info@evelinaskok.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Restaurang Evelinas Kök i Simrishamn

 

 

Skrivet om oss 1 - klicka här

Skrivet om oss 2 - klicka här

Skrivet om oss 3 - klicka här

Skrivet om oss 4 - klicka här

Skrivet om oss 5 - klicka här och bläddra till sid 26

 

 

 

email: info@evelinaskok.se

 

Gästbok - Guestbook

 

 

Vi som drivit restaurangen

Maria & Rickard Rydbrand

Flyttade ned till Simrishamn från Karlstad i mars 2010.

Vi är båda utbildade kockar och har arbetat på många välrenomerade restauranger

runt om i Sverige och världen

 

 

Restaurang Evelinas Kök i Simrishamn

 

 

Vi har efter 3 lyckosamma år lämnat vidare driften av restaurangen till ett nytt krögarpar.

 

Vi kommer endast jobba med catering i fortsättningen.

 

Ni når oss på info@evelinaskok.se

 

Maria & Rickard

 

Vi vill även passa på att tacka alla som varit involverade i driften av Evelinas Kök. Utan er hade vi aldrig kommit så långt och lyckats på det viset vi gjorde.

 

Hela personalen och alla ni andra som någon gång bar en tallrik eller gjorde någon annan insats för att föra oss framåt.

 

Tack!!!

 

Restaurang Evelinas Kök har ca 50 platser inomhus, 50 platser på vår mysiga innergård, 30 platser i cafe i källaren samt närmare 80 platser på restaurang uteserveringen.

Boendet är beläget på ovanvåningen av restaurang byggnaden och har utsikt över Simrishamn Storgatan alternativt mot en av Simrishamns mysigaste innegårdar.

 

Restaurang Evelinas Kök ligger på Storgatan 3 med entre mot Simrishamns gågata. Under sommaren stängs Storgatan för biltrafik och du kan i lugn och ro avnjuta god mat och dryck utan störande trafik.

 

100 meter öster om restaurang Evelinas Kök ligger hamnen i Simrishamn, som är Sveriges tredje största hamn för mottagning av fisk. Det finns även möjlighet att pröva Östelens bästa havsöringfiske både från land och båt. I vår restaurang har vi tagit till vara på närheten till havet och serverar alltid färsk fisk och andra lokala råvaror från Simrishamn och övriga Österlen. Vi har våra smultronsällen på Österlen som vi delar med oss av, antingen om du frågar vid nästa restaurangbesök eller surfar runt på hemsidan och följer länkarna.

 

Lite historia om Restaurang Evelinas Kök eller rättare sagt lite historia om huset som Restaurang Evelinas Kök ligger i.

 

Restaurang Kamskogs krog

2003 tog Kicki och Roger Kamskog över restaurang Hökarns i Simrishamn, bytte namn och drev Kamskogs krog i sex år. Kamskogs krog fick ett gott rykte och ansågs som en av topparna i Simrishamn och en restaurang som gott och väl platsade bland de bästa på Österlen. Vår plan är att fortsätta vara en av Simrishamns och Österlens bästa restauranger.

 

Restaurang Hökarns

Innan Kamskogs krog var namnet Hökarns restaurang. Hökarns startades av Lars Öhman som idag är en känd jazzmusiker. Efter Lars Öhman tog Anna och Anders över. A & A byggde bland annat om köket vilket kan ses bakom kökets klocka. Där finns nämligen initialerna A & A inbyggda i kaklet

 

Restaurang, Hotell, B&B, Bed and breakfast, Boende, Cafe, Catering, Österlen, Restauranger, pensionat, rum, hotel

 

Restaurang Evelinas Kök    info@evelinaskok.se

Restaurang, B&B, Bed and breakfast, Hotell, Boende, Cafe, Catering, Simrishamn, Österlen, Restauranger, pensionat, rum, hotel